Agència immobiliària premium a Espanya

Propietats destacades

Llogar una casa a Espanya

Oferim condicions i preus especials per a la reserva directa d'apartaments i cases turístiques a Espanya

Neodom Rentals

Informació destacada

Sobre la vida a Espanya

Compartim amb vosaltres les millors impressions d'Espanya i podeu veure noves fotos i vídeos al nostre Instagram

Instagram

Témoignages

image
Aleksei K.

Vull dir moltes paraules d'agraïment a Victoria per obrir-nos l'oportunitat a la nostra família de viure i treballar a Espanya. Vam tenir l'oportunitat no només de triar la millor propietat, sinó també d'un servei complet: legal, assessorament en dret fiscal i fins i tot recomanacions per a les millors escoles per als nostres fills. Mo es va enamorar de Benidorm!

image
Excel·lent experiència de lloguer d'apartaments

Lloguem apartaments de Neodom per a les vacances d'estiu. Probablement va ser el millor edifici de Benidorm del complex Sunset Waves. Tot va anar a la perfecció, Victoria i el seu equip ens van conèixer perfectament, l'apartament estava a estrenar i net, tot el que necessitàvem i fins i tot un joc de benvinguda d'aigua, suc i fruites ens van conèixer. Sens dubte tornarem, moltes gràcies a Neodom per aquesta meravellosa experiència!

image
Victoria és més que una immobiliària!

Contactem amb Neodom per conèixer el mercat immobiliari a Espanya. Ens va sorprendre l'alt nivell tecnològic de l'empresa, que ens va preparar complets informes analítics sobre la dinàmica dels preus del mercat immobiliari i ens va mostrar els millors objectes que actualment estan en construcció. La interacció va ser fàcil i sorprenentment interessant, com a resultat, vam completar la compra de béns immobles ràpidament. A més, Victoria ens va mostrar llocs increïblement bonics al voltant de la ciutat de Benidorm i vam veure per què més de 10 milions de turistes visiten esta ciutat cada any. 

image
Molta sort a l'equip de Neodom!

Ens agradaria compartir els nostres comentaris sobre l'agència immobiliària Neodom, que ens va ajudar a comprar la nostra primera casa a Espanya amb un permís de residència d'inversor. Des del primer moment, ens va impressionar la professionalitat i la capacitat de resposta del personal de l'agència.

Ens van assignar una gestora personal, la Júlia, que va escoltar pacientment tots els nostres desitjos i ens va proporcionar informació sobre les propietats disponibles que complien els nostres requisits. També va organitzar visites a la propietat en un moment convenient per a nosaltres i vam poder determinar ràpidament la millor opció. A més, l'equip de Neodom ens va ajudar amb la preparació de tots els documents per a un permís de residència i una vegada més volem donar les gràcies als nostres companys que ens van ajudar a resoldre aquest important problema per a la nostra família.