Esdeveniments interessants que no et pots perdre al juliol a Benidorm al juliol

Juliol és el mes en què Benidorm, una famosa ciutat turística de la costa d'Espanya, cobra vida amb un ambient festiu. Aquí podràs gaudir del sol, les platges i el mar cristal·lí, però això no és tot! Al juliol, Benidorm acull molts esdeveniments interessants i emocionants que captivaran a tots. En aquest article, veurem alguns d'ells perquè pugueu planificar el vostre viatge i submergir-vos en l'ambient únic d'aquesta bonica ciutat.

  1. Benidorm Live Festival: El Benidorm Live Festival és el principal esdeveniment musical de l'any a la regió de la Costa Blanca. Atrau artistes i bandes famoses de tot el món. Durant diversos dies, la ciutat s'omple de música en directe, energia i diversió. Al festival, escoltaràs una varietat de gèneres de música, com ara pop, rock, electrònica i molt més. Benidorm Live és una autèntica festa per als amants de la música i els concertistes.

  2. Poncal Fest Parade: Si esteu interessats en les tradicions i la cultura d'Espanya, la desfilada del Poncal Fest mereix una visita. Es tracta d'un esdeveniment únic que té lloc al cor de la ciutat. Durant la desfilada, artistes i músics de carrer transformen els carrers de Benidorm en un autèntic teatre a l'aire lliure. Els visitants poden gaudir d'actuacions d'orquestres tradicionals espanyoles, veure vestits elegants i degustar delícies locals. La desfilada del Poncal Fest ofereix una oportunitat única per viure l'ambient nacional d'Espanya.

  3. Sanjuan Night Beach Party: Al juliol, Benidorm acull la famosa Sanjuan Night Beach Party, que es considera una de les nits més lluminoses i memorables de l'estiu. La festa comença al capvespre i s'allarga fins a la matinada. Aquesta nit, les platges de la ciutat cobren vida amb milers de persones disposades a divertir-se, ballar i gaudir de fogueres. Tradicionalment, la gent celebra la Nit de Sanjuan saltant sobre fogueres i demanant desitjos. És un esdeveniment inoblidable que val la pena visitar per experimentar la màgia i l'energia de la temporada d'estiu.

  4. Festival Internacional d'Esports Nàutics: Juliol és un bon moment per a les activitats aquàtiques. Benidorm és famosa pels seus esports nàutics i acull cada any el Festival Internacional d'Esports Nàutics. Durant diversos dies, la ciutat es converteix en un escenari per a competicions de surf, vela, wakeboard i altres esports aquàtics. Pots veure la competició des del penya-segat o fins i tot provar sort en algun dels esports. Aquest festival atrau professionals i amants de les activitats aquàtiques de tot el món.

El juliol a Benidorm és una època en què la ciutat s'omple de vida i entreteniment. Festivals, desfilades, festes a la platja i esports aquàtics fan que aquest mes sigui especial per als visitants. No importa quina sigui la vostra preferència, n'hi ha per a tothom. Planifica el teu viatge a Benidorm al juliol i gaudeix d'unes vacances inoblidables envoltat d'esdeveniments divertits i colorits.