Permís de residència de l'inversor i Golden Visa

NO ÉS POSSIBLE OBTENIR EL PERMÍS DE RESIDÈNCIA DE L'INVERSOR
M'han abordat aquesta afirmació tres vegades aquesta setmana, però no ho és.

Per tant, es va fer evident que calia publicar aclariments. Molta gent encara confon els conceptes d'un visat "daurat" i  un permís de residència d'inversor.

La "Golden Visa" solia enganxar-se al passaport i expedir-se al consolat d'Espanya a Rússia. Era una alternativa al visat Schengen i donava dret a romandre a Espanya durant 365 dies. Alguns propietaris la van utilitzar com a etapa intermèdia en el camí cap a la residència dels inversors. En aquell moment, l'esquema temporal era el següent: 1-2-5-5 (un any de visat "or"; dos anys de permís de residència; i totes les pròrrogues posteriors del permís de residència durant 5 anys)

S'expedeix un permís de residència per a inversors a Espanya (i no al consolat) i es pot iniciar el procés des del moment en què es compra un immoble per un total de 500.000+ euros. Si teniu un visat de Schengen, no cal enganxar un visat "daurat" al passaport. En aquest cas, el règim temporal és el següent: 2-5-5 (la primera targeta de residència s'expedeix per 2 anys i després es prorroga 5 anys cada vegada).

De moment, és realment impossible obtenir un visat "daurat" al consolat rus, però l'emissió de permisos de residència d'inversors a Espanya continua, i el nostre equip es dedica a això diàriament.Si aquesta tasca és rellevant per a vosaltres, escriviu a Yandex.Direct, us ajudarem.