Construcció d'habitatges a Espanya

изображение
Favorable
Condicions
изображение
Garantit
qualitat
изображение
Ajudar
En el disseny

Per a aquells que han decidit traslladar-se a Europa, oferim un servei únic: encarregar la construcció d'una casa a Espanya. Aquest país es considera la millor opció tant per a la residència permanent com per a les visites temporals. La població és fidel als turistes de parla russa, l'economia augmenta i algunes regions es consideren reconegudes com a estacions mundials. Construir la seva pròpia casa a Espanya permet fer realitat el somni d'una llar còmoda i segura, per la qual cosa aquest servei és molt demandat en el mercat. Ens ocuparem de tots els problemes associats a la construcció d'una casa i t'ajudarem a instal·lar-te en un nou lloc amb el màxim confort.

 

Els nostres avantatges

image
Projecte d'autor
Participes activament en el desenvolupament del projecte, la qual cosa et dóna l'oportunitat de construir la casa dels teus somnis.
image
Fiable
Comunicació
A les cases més antigues, trobareu nombrosos problemes amb el cablejat, el clavegueram i la fontaneria. En construir una casa nova, el problema dels serveis públics es resol en primer lloc.
image
Professional
Treballadors
Els especialistes us ajudaran a triar materials de construcció d'alta qualitat, parlaran de noves tecnologies i s'asseguraran que l'edifici es mantingui durant molts anys.

La construcció a Espanya és un sector de l'economia de ràpid creixement, de manera que hi ha força trampes en aquesta indústria. La majoria dels propietaris de terres prefereixen cooperar amb empreses de construcció professionals que estiguin ben versades en tots els matisos. El principal avantatge d'aquest enfocament és que podeu participar activament en el desenvolupament del projecte i triar materials.

 

Els empleats de l'empresa elaboraran un model de la casa, tenint en compte tots els estàndards establerts. Calcularan el cost de construcció i indicaran els terminis de lliurament. Al mateix temps, l'empresa s'encarrega de totes les qüestions relacionades amb l'obtenció de permisos i la preparació de l'edifici per a la seva acceptació.

 

Consultar

 

Fases d'inscripció

image
Desenvolupament del projecte
Primer cal decidir quin tipus de casa volem, és important tenir en compte les característiques de l'entorn o factors naturals.
image
Estimar
Un cop preparat el disseny, es calcula el cost de construcció, indicant tots els costos.
image
Preparació de documents
En les primeres etapes de construcció, cal obtenir permisos de l'administració i aprovar el futur pla de la casa.
image
Erecció de la casa
La durada del projecte depèn de molts factors, de manera que aquest tema es discuteix de manera individual.
image
Lliurament del projecte
Acceptes la casa acabada i avalues la seva qualitat, només queda aconseguir els documents i equipar cada habitació al teu gust.

Quant costa construir una casa a Espanya? Aquesta és una pregunta difícil. Algú prefereix materials de construcció moderns i està preparat per implementar idees arquitectòniques atrevides, d'altres necessiten una casa petita per a una. Els preus de construcció es determinen individualment després de discutir totes les característiques del projecte.

 

Què inclouen els nostres serveis?

imagePreparació de la documentació del projecte;
imageDesenvolupament de projectes i pressupostos;
imageAssessorament en temes legals;
imageConstrucció de cases i edificis per a qualsevol propòsit;
imageConstrucció i connexió de serveis públics;
imageAcabat interior.