Hipoteques a Espanya

Tramitació ràpida d'hipoteques a Espanya:
изображение
Individu
consultoria
Per a totes les preguntes
изображение
Assistència a la preparació
Documents
изображение
Assessorament sobre
Productes bancaris

Una hipoteca a Espanya és una garantia d'un permís de residència ràpid i una gran manera d'invertir. Un país europeu amb una economia forta i estable serà un gran lloc per traslladar tota la família o crear un negoci rendible. Cada any augmenta el nombre de nous ciutadans i, en la majoria dels casos, el camí cap a la ciutadania comença amb la compra d'una casa. Podeu comprar béns immobles amb un préstec hipotecari, però l'execució d'aquest acord requereix una actitud seriosa i una preparació acurada. Els bancs d'Espanya estan encantats de treballar amb no residents al país, però per a una transacció amb èxit, necessitareu l'ajuda d'un consultor professional.

 

Les condicions d'un contracte hipotecari a Espanya depenen de diversos factors: el tipus d'interès, la durada del préstec i la quantitat que cobreix el cost de l'habitatge poden variar. Cada banc desenvolupa les seves pròpies condicions i s'aconsella als futurs clients que estudiïn les ofertes de totes les companyies del mercat.

 

Consultar

Etapes de l'obtenció d'una hipoteca a Espanya

1
Preparació
Documents
image
El primer pas és obtenir el NIE, que s'ha d'expedir d'acord amb la normativa. Sense aquest document, és impossible aprofitar l'oferta de préstec, però els nostres especialistes t'ajudaran a recollir tots els certificats requerits.
2
Descobriment
Comptes bancaris
image
Després de recollir tots els documents, heu d'obrir un compte al banc els serveis de préstec del qual heu decidit utilitzar.
3
Assignació
Documents
image
Aportació de documents acreditatius de la solvència. L'últim nivell és la seva presentació, que confirma la teva solvència econòmica.

Un factor important per obtenir una hipoteca és la disponibilitat d'ingressos a Europa.

 

Els nostres gestors no només us ajudaran a emetre els certificats necessaris i recollir un paquet complet de documents, sinó que també s'ocuparan de tots els problemes durant la compra directa. 

El cost d'obtenir una hipoteca a Espanya

image
El cost del servei depèn del tipus d'immoble que vagis a comprar i de la dificultat de reunir tot el que necessites. Et recomanem que busquis assessorament hipotecari individual per estudiar totes les condicions del préstec i saber amb quina rapidesa pots convertir-te en propietari.

Els nostres avantatges

image
Individu
aproximació
Elaborem ofertes per a cada client individualment i seleccionem les condicions de col·laboració més convenients en hipoteques.
image
Ràpid
velocitat
Reunirem un paquet complet en poc temps i en pocs mesos podreu instal·lar-vos a la vostra pròpia casa o apartament.
image
Assessorament sobre
Totes les preguntes
Els nostres clients poden comptar amb ajuda en qualsevol moment i posar-se en contacte amb nosaltres per solucionar tots els problemes amb l'habitatge o els bancs.