Com obrir un negoci a Espanya com a ciutadà rus

Tot emprenedor pensa una vegada a entrar al mercat internacional. Avui en dia, un projecte d'aquest tipus no seria massa complicat i molts països estan encantats d'acollir empresaris i inversors estrangers. T'expliquem com obrir un negoci a Espanya per a un ciutadà rus i què necessites per a això.

 

Espanya com a nou mercat per al teu negoci

Les economies dels països de la UE estan estretament interconnectades, però el nivell de desenvolupament dels estats no està al mateix nivell. Espanya es troba entre els països que es consideren desenvolupats econòmicament i el govern està fent tot el possible per mantenir aquest estatus.

 

Fer negocis a Espanya serà una gran oportunitat per augmentar significativament els teus propis ingressos i convertir-te en un dels actors del mercat més gran del món. Molts empresaris trien aquest país per diverses raons: una economia desenvolupada, una actitud lleial de les autoritats i programes especials per a empresaris.

 

Visa Negocis Espanya

Si decidiu anar a Espanya per iniciar el vostre propi negoci, haureu de dedicar molt de temps a preparar documents. La tasca principal és sol·licitar un visat, però un simple visat de turista o de negocis no us convindrà. Aquests visats no us donen dret a fer negocis ni visitar el país diverses vegades, de manera que aquests programes us seran inconvenients.

 

La millor manera d'obrir un negoci a Espanya és sol·licitar un visat per a una startup o com a inversor. Hi ha una diferència significativa entre aquests programes, per la qual cosa val la pena mirar-los per separat.

 

Visa d'inversor

Podeu obtenir un visat i sol·licitar un permís de residència si esteu disposat a invertir en l'economia local. Per fer-ho, cal invertir almenys 2 milions d'euros en títols de deute públic o almenys 1 milió d'euros en accions d'altres empreses. Així mateix, les inversions monetàries poden ser substituïdes per la compra d'immobles per import de mig milió d'euros, que es convertiran en la seva propietat. Aquest programa no només dóna dret a participar en activitats emprenedores, sinó que també obre noves perspectives de desenvolupament. Podreu sol·licitar un permís de residència i, a continuació, sol·licitar la residència permanent i la ciutadania. Al mateix temps, ja tindreu els drets d'un resident del país, de manera que podreu treballar, estudiar i utilitzar els serveis d'institucions mèdiques.

 

Visa d'inici

Un nou programa que ha estat desenvolupat específicament per a emprenedors estrangers. Podeu elaborar un pla de negoci i sol·licitar a l'ambaixada del país sol·licitar un visat. Un pla de negoci serà el motiu principal de la teva sol·licitud, per això t'assessorem perquè facis una anàlisi de mercat i triïs una àrea en la qual la teva empresa realment tingui èxit.

 

Aquest programa és adequat per a aquells que no vulguin invertir diversos milions en l'economia d'un altre país. Tindreu estatus legal, un permís de treball oficial i l'oportunitat de convertir-vos en un empresari d'èxit en un dels països de la UE.  

  

Els visats turístics regulars no són adequats per a aquells que van a treballar o iniciar el seu propi negoci. Els requisits de migració per a aquest tipus de visats són força estrictes, de manera que heu d'estudiar totes les condicions del programa escollit i seguir estrictament totes les instruccions. 

 

Com redactar un pla de negoci per a una startup

Si decidiu triar un programa per emetre un visat d'inici, el requisit principal serà un pla de negoci detallat per al futur projecte. Aquest document descriu la idea en si, les formes d'assolir els objectius i indica les fonts de finançament. A la fase de preparació, cada sol·licitant pensa quin tipus de negoci obrir a Espanya i haureu d'estudiar detalladament el mercat local.

 

En primer lloc, cal tenir en compte que la teva activitat actual o especialització professional ha d'estar relacionada amb la indústria escollida. A més d'una descripció detallada de com obrireu i dirigireu un negoci, heu de proporcionar documents que confirmin que teniu l'experiència necessària. La decisió sobre cada sol·licitud es pren individualment, de manera que us heu de prendre la preparació extremadament seriosament.

 

El govern espanyol entén els beneficis de les noves startups, però selecciona estrictament només aquells projectes que seran útils per a l'economia local. Un gran plus serà la teva experiència internacional i projectes que ja estan treballant amb èxit en altres països reben un gran percentatge d'aprovació. Et recomanem que estudiïs els consells per a emprenedors per elaborar un pla de negoci exitós i fiable.

   

Invertir en l'economia local

Si decideixes aprofitar el programa d'inversors, només has de triar una empresa a la qual donis suport financer. Les oportunitats d'inversió al país són àmplies, ja que l'economia està en auge, de manera que no serà difícil triar una opció per a la vostra cartera. No obstant això, hi ha una sèrie de condicions per als inversors que s'han de complir. Per exemple, l'import de la inversió pot variar en funció de les empreses que hagis triat, i t'aconsellem que consultis abans de comprar accions.

 

La peculiaritat del programa és que sol·liciteu un permís de residència no només per a vosaltres mateixos, sinó també per als vostres familiars. Al mateix temps, heu de confirmar la disponibilitat de fons per viure a Espanya i l'import es calcula en funció del nombre de persones que s'indicarà a la sol·licitud. El programa d'inversió és convenient perquè el percentatge d'aprovacions és molt elevat i l'entorn competitiu de l'economia permet trobar una excel·lent font d'ingressos passius.

 

El procediment per sol·licitar un visat en programes per a inversors i startups segueix el mateix escenari. Primer, heu de recollir tots els documents necessaris i, a continuació, posar-vos en contacte amb el consolat o l'ambaixada, després de la qual cosa tot el que heu de fer és esperar. Ambdues opcions són adequades per a aquells que encara es troben en un altre país i només van a Espanya. No obstant això, la presència de violacions del control migratori a Espanya pot ser un motiu per negar-se a emetre un visat. La majoria dels futurs residents d'un país europeu prefereixen treballar amb agències que proporcionen serveis de consultoria i preparació de documents. En aquest cas, la possibilitat d'obtenir l'aprovació és molt més gran, ja que els empleats d'aquesta empresa coneixen bé tots els matisos i poden preparar un pla de negoci que cridi l'atenció dels membres de la comissió.

 

Per a aquells que han decidit canviar de lloc de residència i han triat Espanya per a això, és important entendre que no serà fàcil legalitzar a Europa. Primer, obteniu un visat, després podeu sol·licitar un permís de residència i, després de cinc anys d'estada permanent al país, podreu sol·licitar la ciutadania. El país ha creat tota la infraestructura per a una vida normal per a cada membre de la vostra família: escoles excel·lents, universitats conegudes i institucions mèdiques modernes. Els bancs locals emeten préstecs a ciutadans estrangers i residents del país, de manera que tindreu l'oportunitat de comprar béns immobles amb una hipoteca o obtenir finançament addicional per iniciar un negoci. Independentment del programa que trieu, cadascun d'ells ha desenvolupat condicions òptimes per al creixement normal del negoci.