Pla d'empresa per a un visat d'inici a Espanya

Una de les maneres d'obtenir un visat i sol·licitar estatus legal a Espanya és el programa startup. Aquest projecte s'ha utilitzat activament en els últims anys i el govern dóna suport als emprenedors que volen contribuir al desenvolupament de l'economia.

Per què escollir Espanya?

Espanya és membre de la Unió Europea l'economia de la qual està en auge. El govern és molt conscient que el desenvolupament actiu requereix inversió, per la qual cosa ofereix condicions interessants als empresaris de diferents països. El programa està dissenyat per a especialistes de diversos camps, però el requisit principal serà una contribució real a l'economia. La diferència amb el programa de visat per a inversió és que els sol·licitants no necessiten invertir molts diners en el seu negoci. En proporcionar un pla de negoci competent, obtindreu estatus legal, avantatges fiscals i fins i tot ajuda de les autoritats locals.

 

Com obtenir un visat per a una startup

El procediment per obtenir un visat per a una startup té lloc en diverses etapes:

  • Preparació de documents. Heu de recollir un paquet de documents i preparar un pla de negoci detallat per a un visat d'inici a Espanya.
  • Aplicar. Tots els documents es presenten al consolat o ambaixada d'Espanya, no és possible sol·licitar aquest visat al territori del propi país.
  • Obtenció del visat. El temps de tramitació sol ser d'aproximadament un mes, transcorregut el qual s'informa el sol·licitant de la decisió. Llavors només queda obtenir el visat en si, anar a Espanya i sol·licitar un permís de residència al moment.

Un visat d'inici aporta alguns avantatges en fiscalitat, per la qual cosa molts empresaris estan interessats a considerar aquesta possibilitat.

Pla de negoci: com escriure i què necessitareu

Si decidiu fer negocis a Espanya i utilitzar el programa de visat d'inici per a això, heu de considerar acuradament la preparació d'un pla de negoci. És aquest document el que serà la base de tot el paquet de certificats, la decisió sobre l'emissió la prenen els representants de la comissió individualment per a cada sol·licitud.

 

Un pla de negoci us ha de donar una imatge completa del que farà l'empresa i com contribuireu a l'economia local. Un lloc especial l'ocupa una descripció detallada de com operareu les finances i si teniu fons per al funcionament de l'empresa. Per exemple, podeu atraure bancs i obtenir-ne un préstec per dirigir un negoci. Abans d'elaborar els documents, us aconsellem que estudieu detingudament totes les etapes, des de la recollida de tots els certificats fins a l'obertura d'un compte.