Què necessites per traslladar-te a Espanya?

Cada vegada són més els compatriotes que es plantegen canviar el seu lloc de residència. Això es deu tant al component econòmic com al desig irradiable d'obrir-se nous horitzons. Molta gent tria Espanya com el seu futur país i és bastant fàcil sortir d'aquí. 

Per què Espanya

La Unió Europea és una poderosa estructura econòmica en la qual tothom pot trobar el seu lloc. Espanya és un dels països on els immigrants russos són fidels i s'han creat totes les condicions per al desenvolupament actiu dels negocis, per la qual cosa moltes persones trien Espanya com a país on traslladar-se. L'economia del país està en auge, hi ha molts llocs bonics i el nivell d'educació no és inferior als grans països europeus.

 

Els motius per començar a recollir documents per traslladar-se a Espanya poden ser diferents:

  • El desig de viure a la Unió Europea. Tenir l'estatus oficial de resident d'un dels països europeus us dóna molt: una educació excel·lent, una medicina moderna i l'oportunitat de viatjar sense obstacles per Europa.
  • Desenvolupament de negoci. A Espanya, els emprenedors que estan preparats per treballar en un lloc nou són tractats bé. Al mateix temps, el govern és molt conscient que les inversions de tercers i les empreses amb èxit poden convertir-se en el principal factor en el desenvolupament de l'economia local. Per aquest motiu, els emprenedors trobaran beneficis fiscals, assistència en tràmits i condicions especials per al següent dels seus parents. 
  • Educació. Espanya és famosa per les seves excel·lents universitats de totes direccions, de manera que estudiants de molts països vénen aquí per obtenir un títol. Qualsevol persona pot obtenir un visat per entrar a Espanya sobre la base de l'educació, i els programes d'estudiants es consideren els més fàcils de participar.
  • Desig de viure en una zona turística. Hi ha molts llocs fantàstics per a vacances turístiques a Espanya. Té belles muntanyes, amplis turons i costes amb platges de sorra. La vida en aquest lloc agrada no només amb el bon clima en qualsevol època de l'any, sinó també amb molts llocs de treball en diferents sectors de l'economia.

Si has decidit que és el moment de canviar de lloc de residència, et suggerim que t'informis sobre què necessites per mudar-te a Espanya i com fer-ho el més ràpid.

 

Què necessito per traslladar-me a Espanya per a la residència permanent?

En primer lloc, heu d'entendre la diferència entre residència permanent i permís de residència. La residència permanent és un estatus que acosta un resident a l'obtenció de la ciutadania, un permís de residència temporal és una etapa de transició. En primer lloc, obteniu un visat i us registreu a l'adreça, però teniu drets limitats en comparació amb els ciutadans espanyols. Podeu sol·licitar un permís de residència només si compliu diversos requisits i hi ha diversos programes en virtut dels quals s'emet aquest estatus.

 

El permís de residència té una vigència de diversos anys, però es pot prorrogar segons sigui necessari. Si heu complert tots els requisits en totes les etapes i no heu tingut cap problema amb la llei, podeu sol·licitar la residència permanent. Aquest estatus s'expedeix després de 5 anys de residència permanent al país. Per cert, tenir un permís de residència permanent et dóna tots els drets dels ciutadans espanyols, però encara no pots votar ni presentar-te a les eleccions polítiques.

 

Els principals requisits es refereixen al compliment dels requisits de la política d'immigració. En primer lloc, no es pot sortir del país més de sis mesos, i la durada total de la seva absència d'Espanya no ha de superar els 10 mesos durant tota la durada del permís de residència. El govern del país ha establert requisits estrictes per als sol·licitants, de manera que haureu de recollir molts documents, confirmar els vostres ingressos i descriure les vostres activitats durant tot el període de validesa del permís de residència. També serà requisit obligatori aprovar una prova estatal de coneixement de la llengua espanyola.

 

Quines dificultats poden sorgir

Per obtenir la condició de resident oficial a Espanya, necessitareu molt de temps, una quantitat suficient de diners i escrupolositat pel que fa als documents. En primer lloc, val la pena respondre a la pregunta de quants diners es necessiten per traslladar-se a Espanya. Depenent del programa que utilitzeu per obtenir un visat i sol·licitar un permís de residència, necessitareu quantitats diferents. Per exemple, és possible que pugueu sol·licitar la residència permanent sota el programa d'inversors. En aquest cas, haureu de gastar una quantitat important de diners per comprar accions d'empreses locals o comprar béns immobles al país.    

 

Si vas a traslladar-te a Espanya per a un treball o programa educatiu, el procés de legalització portarà molts menys diners. Per obtenir un visat de treball, n'hi ha prou amb tenir un contracte laboral amb una empresa que ofereixi feina i confirmar la disponibilitat de mitjans financers per viure al país. Els programes educatius funcionen amb el mateix principi, l'import del compte s'estableix en funció del mínim vital mitjà i del nombre de sol·licitants. Per tant, a l'hora d'enviar documents per a tota la família, hi hauria d'haver prou diners no només per a vosaltres mateixos, sinó també per a tots els familiars que s'indiquen a la sol·licitud. 

 

Un dels principals problemes per obtenir la residència permanent serà el coneixement de l'idioma. Tots els sol·licitants es presenten a l'examen estatal, de manera que hauràs d'esforçar-te i aprendre espanyol al nivell requerit.   

 

Com marxar a Espanya?

Hi ha diverses maneres d'emigrar a Europa des de Rússia, però cadascuna d'elles té les seves pròpies característiques. Heu de considerar acuradament cada opció i decidir quin mètode és adequat per a vosaltres i la vostra família.

 

Matrimoni amb ciutadà espanyol

Si el vostre cònjuge és ciutadà espanyol i el matrimoni és oficial, podeu sol·licitar la ciutadania sota regles especials. Al mateix temps, el matrimoni en si es pot registrar tant a Rússia com a Espanya. La llista de documents serà estàndard, però una entrevista amb representants de les autoritats serà un requisit previ. Això es fa per evitar la conclusió de matrimonis falsos per obtenir un permís de residència. El propi procediment de legalització també consta d'etapes i, en primer lloc, s'expedeix un permís de residència.

 

Permís de residència sense dret al treball i amb dret al treball

Si teniu prou diners per a una vida tranquil·la a l'atur, podeu sol·licitar un tipus especial de permís de residència. Aquest estat no requereix que tingueu feina, però encara heu de demostrar que teniu prou diners per viure. Com a regla general, podeu proporcionar un certificat del banc on es guardi una quantitat suficient de diners al compte. També hauràs de confirmar la recepció de fons en el compte dels últims tres mesos. 

 

A aquells que no estan acostumats a portar un estil de vida ociós i han trobat feina a Espanya se'ls concedeix un visat amb dret a exercir activitats professionals. El lloc de treball ha de ser oficial, no heu de tenir cap endarreriment fiscal.

 

Visa d'inversor o propietari

La manera més fàcil d'immigrar, si tens una quantitat específica de diners, és invertir en l'economia local. Cal comprar accions o bons d'empreses espanyoles per import d'un milió d'euros. També és possible iniciar el vostre propi negoci o invertir de manera privada en altres empreses.     

   

A Espanya hi ha una altra oportunitat de legalitzar, que té molts avantatges. Vostè té dret a comprar béns immobles i per aquest motiu convertir-se en un sol·licitant oficial d'un permís de residència. El cost de la teva futura residència ha de ser com a mínim de mig milió d'euros, pots viure tu mateix a la casa o llogar-la.

 

Ciutadania

Els requisits bàsics per a l'obtenció de la nacionalitat són els següents:

  • residència legal a Espanya durant 10 anys;
  • disponibilitat d'una targeta de permís de residència vàlida;
  • compliment de les normes de migració: no podeu sortir del país durant un període superior a sis mesos;
  • Coneixement de l'espanyol a un nivell que serà suficient per aprovar l'examen.

L'esquema de registre consta de diverses etapes, ja que no podeu obtenir immediatament la residència permanent després d'entrar al país. A la primera etapa, s'emet un permís de residència per un període d'1 any, després aquest document s'amplia durant 2 anys. Al final del primer període de pròrroga, el permís de residència s'emet de nou per als propers 2 anys i només després d'això és possible sol·licitar la residència permanent. En cada etapa, es requereix un paquet de documents, que es recull de nou abans de cada recurs a les autoritats. Val la pena assenyalar que els membres de la vostra família passen per les mateixes etapes i es recull un paquet de documents separats per a cada persona de la sol·licitud.   

 

Els requisits previs per al registre reeixit seran la disponibilitat d'habitatge, la prova d'ingressos i l'absència de problemes amb les autoritats locals. En alguns casos, haureu d'indicar les vostres despeses, proporcionar documents sobre educació en institucions educatives oficials o fer un seguiment del desenvolupament del vostre propi negoci.  

Com puc trobar feina i habitatge?

Si la pregunta de quant costa traslladar-se a Espanya és una preocupació principal per a vostè, li aconsellem que es prepari acuradament per al seu viatge. Llogar una casa és bastant fàcil i es pot fer fins i tot des de Rússia, ja que algunes empreses ofereixen aquests serveis. Al mateix temps, se li oferirà una base de dades bastant gran de béns immobles en diferents regions, de manera que tindrà l'oportunitat de triar la casa perfecta per a la seva família.

 

Per a la feina, també val la pena contactar amb agències especialitzades. A més del fet que els especialistes us ajudaran a recollir els documents necessaris, us explicaran totes les etapes per obtenir un permís de residència i residència permanent. L'empresa també us pot ajudar a obtenir un permís de residència i encarregar-vos de tots els problemes amb les autoritats locals.

 

Podem discutir els inconvenients de traslladar-se a Espanya durant molt de temps, però aquest país és una de les destinacions més atractives per a la immigració. Si la teva decisió d'anar a Europa no ha canviat, t'aconsellem que prestis atenció a aquest país europeu.