Què veure a Benidorm

Benidorm és una ciutat turística de la costa mediterrània d'Espanya que atrau molts turistes amb les seves platges, entreteniment i atraccions culturals. Aquests són alguns llocs i activitats per visitar a Benidorm:

 

  1. Platges: Benidorm és famosa per les seves boniques platges, incloent Platja de Ponent i Platja de Llevant. Podràs gaudir del sol i del mar, així com llogar una gandula i un para-sol.
  2. Parc Terra Mítica: Aquest parc d'atraccions ofereix moltes atraccions i espectacles basats en mites i llegendes antigues. És adequat per a vacances en família i entreteniment.
  3. Aqua Natura: Si viatges amb nens, aquest parc aquàtic és una gran opció. Hi ha piscines, tobogans i l'oportunitat d'observar dofins.
  4. Illa de Benidorm: Aquesta petita illa es troba a pocs quilòmetres de la costa i es caracteritza per una bella naturalesa i platges netes. Podeu fer una excursió en vaixell per visitar l'illa.
  5. Casc Antic (Casco Antiguo): Visita el nucli antic de Benidorm, on els carrers estrets estan plens de cafeteries, restaurants i botigues. Aquí també es troba l'Església de Sant Jaume i Santa Anna, construïda al segle 16.
  6. Parc de l'Aigüera: Aquest bonic parc urbà ofereix un lloc ideal per passejar i relaxar-se. Sovint acull festivals i esdeveniments.
  7. Vida nocturna: Benidorm és coneguda per la seva animada vida nocturna. Hi ha molts bars, discoteques i restaurants on passar una vetllada divertida i inoblidable.
  8. Activitats culturals: Consulta l'agenda d'esdeveniments culturals i festivals que poden tenir lloc a la ciutat durant la teva visita. Benidorm organitza sovint concerts, exposicions i altres esdeveniments.

 

Benidorm oferix una gran varietat d'oportunitats d'oci i entreteniment, la converteixen en una destinació atractiva per a turistes de totes les edats.