TOP 10 ciutats per viure a Espanya

Espanya és un país europeu modern que s'ha tornat molt popular entre els immigrants russos. Si tu també has decidit canviar de lloc de residència i has triat aquesta direcció, et proposem que estudiïs el top 10 de ciutats d'Espanya per viure-hi, recollit per experts en la matèria.

Madrid

La capital del país, apta per als aficionats a les metròpolis, emprenedors i joves. El nombre total d'habitants arriba als 3 milions, no hi ha accés al mar, però hi ha un petit riu. Aquí hi ha un alt nivell de vida, de manera que els preus de l'habitatge seran més alts que en altres regions. La ciutat té una xarxa de transport ben desenvolupada, moltes cafeteries i moltes atraccions interessants. Aquesta ciutat sol ser escollida pels emprenedors, ja que l'economia de la regió està molt desenvolupada i sempre hi ha molts llocs de treball a Madrid. És bastant comú conèixer estudiants, perquè hi ha diverses de les institucions superiors més grans del país. 

 

Barcelona

Barcelona és la capital cultural d'Espanya i una important destinació turística. La ciutat està situada a la costa mediterrània, de manera que aquí es pot gaudir plenament del clima suau de la regió marítima. A prop no només hi ha platges de sorra, sinó també diverses atraccions tan estimades per turistes de tot el món. Aquesta destinació sol ser escollida per a residència permanent o per a inversió. Per exemple, podeu comprar béns immobles en aquesta zona i guanyar diners amb el lloguer.   

 

Benidorm  

Aquesta ciutat és única per la seva naturalesa, ja que és percebuda per molts com una illa d'immigració. Un gran nombre d'estrangers viuen aquí, per la qual cosa molts immigrants inicien el seu viatge a Espanya des d'aquesta localitat costanera. Aquí no hi ha moltes atraccions, però els negocis estan en auge. En qualsevol època de l'any, podeu trobar feina, habitatge barat i reunir-vos amb compatriotes. 

 

València

Una gran metròpoli, que es troba a la regió sud-est a la vora del mar. Aquí hi ha força habitants, el nombre total s'acosta a les xifres metropolitanes. La ciutat té molts atractius culturals i històrics, platges ben equipades i còmodes, així com restaurants únics. La regió turística es caracteritza per un alt cost de l'habitatge, però en lloc d'espanyol, es pot comunicar en anglès. Atès que la ciutat és visitada per un gran nombre de turistes, treballadors de diversos àmbits parlen perfectament aquest idioma.

 

Bilbao

El centre de la província del nord, on cada visitant trobarà una gran quantitat de llocs interessants per relaxar-se i excel·lents condicions de vida. La ciutat és popular, de manera que l'economia aquí està en augment i el nombre de petites empreses que acaben de començar el seu creixement augmenta constantment. Si teniu previst iniciar el vostre propi negoci, el millor és triar una ciutat bastant gran. En aquestes condicions, podreu fer créixer el vostre negoci més ràpidament i començar a obtenir beneficis. 

 

Saragossa

La ciutat està situada al riu, però aquí els visitants trobaran una festa cultural. En lloc de platges, podeu passejar pels carrers antics, visitar bells castells i visitar esglésies antigues. Aquesta destinació és cada vegada més popular entre turistes de tot el món, que ja no poden ser sorpresos per una platja neta i grans botigues. Bells paisatges, arquitectura original i un gran nombre d'oportunitats de negoci en totes direccions.  

 

Sevilla

Una petita ciutat al sud del país, on viuen unes 700 mil persones. El clima és molt suau, els carrers estan decorats amb edificis antics i viure en un lloc així no pot deixar de donar un ambient romàntic. La ciutat no és considerada una destinació turística, però cada any centenars d'aficionats als balls espanyols apassionats i als amants de la història vénen aquí. Aquesta popularitat és la raó principal per la qual sempre hi ha feina per a especialistes de qualsevol categoria de l'economia local.  

 

Màlaga

Si el teu objectiu és el treball, et proposem anar a aquesta ciutat portuària. És el centre de transport del país, de manera que sempre hi ha molts llocs de treball disponibles. Curiosament, Màlaga és considerada per molts no només com una regió de treball, sinó també com un gran lloc per relaxar-se. Platges blanques de neu, mar càlid i palmeres altes a les vores de cada carretera creen un gran ambient per a cada persona.

 

Alacant

Una ciutat turística que es considera el centre del turisme espanyol. Tot i que aquesta destinació de vacances és molt popular, hi ha pocs russos ací i la majoria de la població local només parla espanyol i valencià. Molts sol·licitants d'un permís de residència compren béns immobles aquí, que es converteix en una font passiva d'ingressos i dóna dret a sol·licitar l'estatus legal. Tot i això, aquí no només podeu guanyar diners, sinó també viure tot l'any. Amb un clima suau, boniques platges i molts llocs històrics, aquest lloc serà la llar perfecta per a la vostra família.  

 

Valladolid

Una ciutat de Castella, que és la capital de la comarca. Aquí vénen turistes que volen conèixer la història del país i estan preparats per al seu temps per fer llargues passejades pels estrets carrers antics. Per cert, va ser aquí on va viure i treballar el gran escriptor espanyol que va donar al món el Quixot. En aquest lloc, no només podeu passejar pels museus més grans, sinó també admirar els increïbles paisatges. Moltes parelles de diferents països acudeixen a la ciutat, de manera que aquesta regió és escollida principalment per aquells que busquen una vida tranquil·la.

Cada ciutat d'Espanya té el seu propi encant i enfocament. Si has decidit anar a viure a Europa i la teva elecció ha recaigut sobre Espanya, et suggerim que ho sospesis tot i consultis amb experts. Per exemple, les grans àrees metropolitanes són les més adequades per a la recerca de feina. Tot i la gran competència, és més fàcil trobar feina aquí i pots aconseguir una feina amb la màxima comoditat en qualsevol entorn lingüístic. És més probable que els estudiants triïn ciutats més petites, però no s'instal·lin en regions remotes. Els futurs propietaris de béns immobles busquen residències en regions turístiques per utilitzar els fons invertits per al propòsit previst i llogar la casa comprada. Hi ha moltes opcions, per la qual cosa val la pena analitzar cadascuna d'elles.