Visat d'estudis d'Espanya

изображение
Professional
Especialistes
изображение
Terminis ràpids
Disseny
изображение
Decisió
Qualsevol problema

Per estudiar en un dels països europeus, no només necessiteu coneixements d'una llengua estrangera, sinó també un visat d'entrada. L'obtenció d'un visat d'estudiant a Espanya és un procediment estàndard que han de passar totes les persones que vagin a estudiar en aquest assolellat país. Per cert, en els darrers anys, aquest mètode ha estat utilitzat activament per aquells que es quedaran a Espanya per sempre. 

 

Avantatges d'una visa d'estudiant

image
Un visat d'estudis és un document oficial que dóna dret a romandre al país. Els requisits mínims per al sol·licitant i els temps de tramitació ràpids s'han convertit en els principals avantatges d'aquest mètode de canvi legal de residència. Un permís de residència a Espanya per a cursos d'idiomes dóna dret a portar una família amb vosaltres, de manera que sovint trien aquest mètode aquells que es traslladaran a Europa.

Un visat d'estudiant és emès no només per aquells que van a estudiar a Espanya, sinó també per aquells que planegen quedar-se al país. Amb aquest document, podeu sol·licitar un permís de residència i fins i tot convertir-vos en ciutadà d'Espanya.

 

Sol·licitar un visat d'estudiant a Espanya es considera la forma més assequible d'obtenir estatus legal.

image
El cost d'aquest document és d'uns 7 mil euros, que es paguen en una quantitat.

També és necessari adquirir cursos d'idiomes, que serviran com a base principal per obtenir un visat. Al mateix temps, no cal que confirmeu els vostres ingressos durant tot el període de temps que estigueu al país. Els preus del visat d'estudiant a Espanya poden variar en funció de la base sobre la qual sol·liciteu un permís d'entrada.

Consultar

Fases d'inscripció

Per obtenir el visat d'estudiant a Espanya per a cursos d'idiomes, hauràs de seguir el procediment següent:

image
Consulta
En primer lloc, responem detalladament a les vostres preguntes i us expliquem tots els matisos d'aquest document. Amb un visat d'estudiant a Espanya, s'emet un permís de residència de manera general, però la presència d'aquest document simplifica altres accions.
image
Preparació de documents
Els motius per sol·licitar un visat d'estudiant a Espanya per als russos poden ser diferents, de manera que treballem amb cada client individualment. Els nostres advocats analitzaran els documents i seleccionaran el tipus òptim de legalització que complirà tots els seus requisits.
image
Signatura del contracte
Treballem d'acord amb les normes legals, de manera que se signa un contracte de serveis amb cada client.
image
Aplicar
El nostre personal recollirà tota la documentació, prepararà els formularis de sol·licitud i traslladarà totes les dades a la secció consular.
image
Expedició d'un visat
Tan aviat com el visat estigui llest, us ho notificarem i us ajudarem a obtenir els documents ràpidament.

 

Els nostres avantatges

image
Professionalitat
Hem estudiat totes les característiques de l'execució de documents oficials i l'ajudarem a trobar la millor solució per a cada client.
image
Garantia de qualitat
Els nostres empleats treballen tots els matisos amb cada client, de manera que rebràs el document que necessitis sense problemes ni demores.
image
Una gamma completa de serveis
Tant si podeu sol·licitar un nou visat com pagar una extensió de visat d'estudiant a Espanya, tenim una solució per a cada problema.

Preguntes freqüents

image
És possible traslladar-se a Espanya amb visat d'estudiant?
image
Sí, si teniu aquest visat, podeu romandre al país completament legalment.
image
Llista de documents necessaris?
image
El paquet estàndard de documents és una foto, un passaport d'un ciutadà, un certificat d'admissió a estudiar, confirmació de mitjans financers. També necessitareu una assegurança mèdica, un certificat d'autorització policial i una prova d'identitat.
image
Com sol·licitar-ho?
image
La documentació es pot presentar tant a Espanya com al consolat del país a Rússia.
image
Com puc ampliar el meu visat d'estudiant?
image
Per a la renovació cal aportar justificació, que es pot formalitzar en forma de continuació d'estudis.
image
Quina escola d'idiomes necessito per sol·licitar un visat Spain Study (nacional)?
image
La formació només és possible en centres de formació acreditats, és molt fàcil trobar una llista d'aquestes institucions.
image
Es pot treballar amb un visat d'estudis a Espanya?
image
Un visat d'estudiant a Espanya et dóna dret a romandre legalment al país i gaudir dels avantatges d'un immigrant legal. Tot i això, heu d'obtenir un altre document per funcionar.
image
Es pot denegar el visat d'estudiant?
image
La denegació d'aquest visat és extremadament rara i sovint es deu al fet que el sol·licitant no compleix els requisits establerts.