Quina és la immobiliària més interessant d'Espanya ara mateix?

Avui dia, els immobles comercials es consideren una propietat atractiva a Espanya per als inversors, especialment a les principals ciutats com Madrid i Barcelona. També és popular invertir en béns arrels residencials a la costa, en regions turístiques, per exemple, a la Costa Blanca o les Illes Balears, on hi ha l'oportunitat de guanyar diners en el lloguer d'apartaments i viles, tant per a lloguers de curta durada com per a lloguers de llarga durada.

La pandèmia de la COVID 19 ha provocat un augment de la demanda d'immobles fora de la ciutat, lluny de centres sorollosos i amb espais més amplis. Per tant, les petites localitats costaneres d'Espanya amb bones infraestructures són les que més ràpid creixen de preu. Un bon exemple és la ciutat de Benidorm i especialment els seus voltants, el barri de Finestrat, que en 2021-2022 va mostrar la major dinàmica de creixement de preus de la regió de la Costa Blanca (més del 30%,  i els projectes promotors individuals van mostrar un increment de més del 50% en 2 anys)

També convé tenir en compte que a l'hora de comprar una propietat a Espanya , els inversors han de tenir en compte les lleis i regulacions locals, així com els possibles riscos i costos associats al manteniment i gestió de la propietat. Per tant, es recomana fer una anàlisi exhaustiva del mercat i consultar amb especialistes abans de decidir invertir en béns immobles a Espanya.