Trasllat a Espanya

És possible que ja hagueu pensat en un clima càlid on el sol brilla els 330 dies de l'any i només hi ha dues estacions: estiu i primavera. Potser ja has sentit a parlar de com de beneficiosos són l'aire del mar i el sol per a la salut dels nens. És la cura de la salut dels nens i l'educació europea d'alta qualitat a un preu assequible que ocupen un lloc especial per comprar immobles al costat del mar i traslladar-se a una família. La tecnologia moderna us permet reduir significativament el temps dedicat a treballar a distància i passar el màxim temps amb la vostra família a la vostra residència espanyola, viatjant al vostre país d'origen segons sigui necessari.

Pot un ciutadà estranger comprar una propietat a Espanya?

Un ciutadà de qualsevol dels països de la CEI, inclosa Rússia, pot comprar béns immobles a Espanya arribant amb un visat Schengen. Espanya no s'ha adherit recentment a l'acord de restricció de relacions entre ciutadans d'estats estrangers, inclosos els de Rússia i els països de la CEI.


Quant pots comprar una propietat per tu mateix?

En un pis mitjà i bo, es pot comprar des de 100.000 € a Torrevella fins a 300.000 € a Benidorm, València o Alacant.

Alhora, es tenen en compte els avantatges d'una hipoteca espanyola rendible, que es pot tenir en un 1,5-2,85% fins a 20 anys. Paga i senyal del 40%. A partir del 2023, els bancs espanyols emeten hipoteques a estrangers dels països de la CEI si tenen ingressos en euros, cosa que es pot documentar.


A quina escola assistiran els nens?

Per als pares amb fills que tenen fills, tenim tres opcions d'estratègia per beneficiar-se de l'educació a Espanya.

Consultar

Estratègia nº 1 per a alumnes de primària

A Espanya, els nens van a l'escola a partir dels tres anys. Pots enviar el teu fill a una escola espanyola durant els primers anys, la qual cosa li permetrà adaptar-se ràpidament i aprendre espanyol. A més, un estudiant de secundària es pot transferir a una escola anglesa per dominar el currículum clàssic d'anglès i submergir-se en un entorn de parla anglesa. En arribar als 16 anys i tenir l'oportunitat econòmica, té sentit enviar el nen a estudiar a Anglaterra durant els dos últims anys del programa d'anglès: A Level o IB. Una educació clàssica britànica està molt apreciada a tot el món i, amb els resultats dels exàmens escolars, el vostre fill pot entrar a qualsevol universitat del món. No obstant això, l'educació al Regne Unit és molt més cara que estudiar en una escola d'anglès a Espanya. Així, els avantatges d'aquesta estratègia són:

● El vostre fill rep una educació europea d'alta qualitat;
● Estalvies molt pagant els teus estudis al Regne Unit només durant els últims dos anys; Quan surten de l'escola, el vostre fill parla anglès i castellà amb fluïdesa.
● Doneu al vostre fill una oportunitat única d'entrar a les millors universitats del món.

Estratègia nº 2 per a estudiants de secundària

No recomanem fer els mateixos experiments amb adolescents. Comencem pel fet que l'adolescència és un estrès en si mateix :-) Per tant, després de traslladar-vos a Espanya, podeu enviar immediatament el vostre fill a una escola privada d'anglès i, quan arribeu als 16 anys, transferir-lo a Anglaterra.

Estratègia nº 3, la més econòmica

El teu fill estudia en una escola pública espanyola i després de graduar-se entra en una de les universitats espanyoles que ocupen llocs alts en els rànquings mundials.

Tall de vida

Si us podeu permetre el treball remot i somieu viure a diferents països del món i no limitar-vos a l'elecció, però us frena la idea que els nens necessiten estudiar, trieu escoles amb un programa d'anglès. Hi ha escoles privades d'anglès a tots els països. Pots canviar de lloc de residència, mentre que el teu fill continuarà contínuament la seva formació en un prestigiós programa d'anglès a qualsevol part del món i podrà entrar a les principals universitats del món.


Quina ubicació triar per comprar béns immobles?

Si és important que escolteu el vostre discurs nadiu, que tingueu compatriotes a prop als quals podeu recórrer per demanar ajuda, presteu atenció a la ciutat de Torrevella.

Si prefereixes la companyia dels europeus, la bellesa dels gratacels i el moviment a l'estiu i hivern, Benidorm és per a tu.

Per pau i tranquil·litat, dirigeix-te als petits pobles de la Costa Blanca: Calp, Dénia, Xàbia.

Connexions comercials actives, arts i ciències – València. Vine a les visites, "prova" les localitzacions per tu mateix, i trobaràs el que somies!


Com triar una propietat per comprar?

La primera regla per triar un apartament o casa per tu mateix és que t'hauria d'agradar!

A la Costa Blanca ara s'estan construint complexos molt interessants per viure, que val la pena veure. Gairebé tots els complexos d'apartaments tenen la seva pròpia piscina, i aquesta és la norma. 
Per a famílies amb nens, hi ha complexos amb un gran territori, parcs infantils, pistes de tennis, una piscina climatitzada d'hivern i un gimnàs per als pares. Alguns complexos fins i tot tenen les seves pròpies cafeteries i zones de coworking. Una zona tancada i seguretat durant tot el dia permeten als nens petits caminar pel pati fins i tot sense la supervisió dels pares.


Com puc obtenir una hipoteca?

Per aprovar-lo, heu de fer el següent:

Confirmeu la legalitat de rebre fons per al pagament inicial;
Aportar documents que puguin pagar futurs pagaments hipotecaris (certificats de nòmina i altres ingressos en euros).

És possible obtenir una hipoteca del 60-70% per a la primera propietat (pagament inicial del 30-40%), per a propietats posteriors - 50%.

De mitjana, podeu obtenir una hipoteca al 2,85-3%. No obstant això, és possible trobar objectes per als quals el banc emetrà una hipoteca preferencial a un tipus més baix. Això es deu al fet que s'ha tancat un acord sobre préstecs preferencials entre el promotor i el banc.

Si els vostres ingressos són oficials, no serà difícil obtenir una hipoteca.

Els no residents poden obtenir una hipoteca de fins a 20 anys.

Per pactar una hipoteca, primer cal triar un immoble concret, i és per a la seva compra que el banc acordarà l'emissió d'una hipoteca.